Телефон: +38 096 901 00 02
Сніданки (шведська лінія): 7:30-11:00
Ресторан: 12:00-22:00
Ресторан Wine&Meat є справжньою родзинкою готельного комплексу Либідь Плаза! Місце естетичного смаку і кулінарного мистецтва. Авторська кухня, професійність та якість обслуговування які приємно вразять Вас.
Забронювати столик Ви можете за телефоном: +38 (096) 90 10 002
Ми подаруємо Вам незабутню атмосферу відпочинку! Кваліфікований персонал запропонує Вам широкий асортимент ексклюзивних страв.
Ресторану притаманні найвищі вимоги щодо комфорту та якості обслуговування. Будемо раді, якщо Ви виявитесь серед наших гостей, і обіцяємо, що в ресторані Вас оточать турботою і увагою в кращих традиціях гостинності.
300 г
Легкий суп з овочевого бульйону із додаванням броколі, цвітної капусти, кукурудзи, спаржевої квасолі, кабачків, помідор чері та болгарського перцю
300 г
Бульйон з домашньої курки та пастою Біголі. Подається з курячим рулетом та перепелиним яйцем
300 г
Густий та ситний суп, що готується на основі м'ясного бульйону із додаванням різних сортів м'яса та копченостей. Подається з качиною ніжкою конфі та сметаною
300 г
Пікантний суп, що готується на бульйоні з домашньої курки, із додаванням сирів: Пармезан, з блакитною пліснявою, Гауда
100 г
Вирізка витримана в маринаді з Бренді. Подається з пюре із селери
140 г
Камамбер запечений у хрусткій скоринці. Подається з малиновим кулі та свіжими ягодами
100 г
Курча приготоване за технологією Су-від та запечене у Josper. Подається з татарським соусом
220 г
Курячі крильця приготовані за технологією Су-від та запечені у Josper. Подаються під соусом Теріякі
220 г
Свіжі огірки, помідори чері, болгарський перець, цибуля синя, мікс-салат. Заправляється оливковою олією
260 г
Обсмажені у фірмовому соусі баклажан, кабачок, болгарський перець, цвітна капуста, спаржева квасоля, лісові гриби та печериці. Подається з мікс-салатом та горіховим соусом
250 г
Слабосолений лосось, помідори чері, огірок, мікс-салат, запечена картопля. Заправляється гірчичним соусом
280 г
Тигрові креветки, кальмар, лосось, мідії, апельсин, авокадо, мікс-салат. Заправляється устричним соусом із додаванням оливкової олії
300 г
Куряче стегно, смажений бекон, листя Айсберг, помідори чері, крутони, перепелині яйця. Запрвляється фірмовим соусом на основі анчоусів
280 г
Шматочки соковитої, смаженої курячої печінки та філе курки, огірки, помідори чері, мікс-салат. Заправляється соусом на основі в'ялених томатів та гарбузовї олії
300 г
Запечені шматочки телятини з розмарином у печі Josper, баклажан, кабачок, болгарський перець, спаржева квасоля, мікс-салат. Подається з горіховим соусом
BBQ 50 г 25 грн
Татарський 50 г 25 грн
Сальса-верде 50 г 35 грн
Гірчичний 50 г 25 грн
Горіховий 50 г 35 грн
Цезар 50 г 35 грн
150/60 г
Прошуто та асорті італійських ковбас. Подається з в'яленими томатами та оливками
150/50 г
Прамезан, Сир з блакитною пліснявою, Камамбер, Гауда, Фета. Подається з медом
210
Свіжа солодка вирізка, мікс-салат. Подається з гірчичним соусом та сиром Пармезан
140 г
Ніжний паштет з курячої печінки, готується за технологією Су-від. Подається з яблучно-імбирним чатні та грінками з Чіабати
300 г
Смажені на грилі томати, кабачок, баклажан, шампіньйони, болгарський перець, кукурудза
100 г
150 г
150 г
300 г
300 г
220/150/50 г
Хрустка булка, соковите філе з яловичини Су-від, солений огірок, помідори чері, мікс-салат, гірчичний соус, сир Чеддер. Подається з запеченою картоплею та Татарським соусом
280/150/50 г
Хрустка булка, соковите котлета з яловичини, солений огірок, помідори чері, мікс-салат, гірчичний соус, фірмовий соус до бургера, сир Чеддер. Подається з запеченою картоплею та Татарським соусом
200 г
1 шт
1 шт
0.5 л
0.33 л
250 мл
250 мл
250 мл
30 мл
60 мл
180 мл
250 мл
250 мл
250 мл
250 мл
50 г
250 мл
250 мл
250 мл
250 мл
0.33 л
0.33 л
0.33 л
0.33 л
Варіант 1: Салат + Перша страва + Десерт + Напій
Варіант 2:Салат + Друга страва + Десерт + Напій
Салат + Перша страва + Друга страва + Десерт + Напій